Три в одному 4 (2019)

Мелодрама Три в одному 4 (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
14 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
91 мин.

Фільм детектив, криминал «Три в одному 4 (2019)»:

Інга щасливо одружена з блискучим адвокатом Михайлом Журавльовим. Їм можуть позаздрити інші подружні пари, адже між ними не буває ні скандалів, ні сварок, ні недомовок. Молоді завжди чесні і відкриті в своїх відносинах, що було важливою складовою для делікатної і принципової Інги. У всякому разі, вона завжди пишалася такими взаєминами, не замислюючись про те, що картина минулого її коханого може таїти від неї деякі цікаві нюанси, які вона досі не присвячено.

У всякому разі, так було раніше. Зараз жінці стає відомо, що однокласнику пред'явлено звинувачення в жорстокій розправі над його дівчиною. Вона впевнена, що Артем не здатний образити нікого, тим більше кохану дівчину. Вона вмовляє Мішу захищати його інтереси в суді, але несподівано отримав відмову. Чоловік заявив, що підозрює обвинуваченого у вчиненому злочині і не бажає бути частиною цього фарсу. Вона береться за таємне проведення власного розслідування і знаходить альтернативну версію, представивши її прокурору. Несподівано відбувається друге вбивство, внушившее захисниці сумніви щодо невинності близького друга. Адже воно збігається з його виходом на свободу.

Дивитися фільм «Три в одному 4 (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Три в одному 4 (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Три в одному 4 (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три в одному 4 (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Три в одному 4 (2019)