Таємне кохання всі серії

Мелодрама Таємне кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
14 січня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Таємне кохання »:

Любочка - мрійлива, тендітна і юна німфа, доля якої складалася вдало. Школа з відзнакою, престижний університет, натовпи кавалерів, які сподіваються завоювати неприступну красуню. Але вона вибрала самовпевненого і перспективного Юру - випускника юридичної академії, тішачи свої амбіції швидким призначенням в прокурори. Він швидко робить пропозицію своїй прекрасній обраниці, переслідуючи деякі корисливі цілі.

Одного разу хлопець їде до нареченої, щоб повечеряти в розкішному ресторані, де він хоче відзначити підвищення. У сутінках через зливу на нерегульованої "зебрі" він збиває пішохода. Неуважним перехожим виявляється вагітна жінка. Не дочекавшись лікарів, жертва вмирає.

Юнак впадає в дику паніку, адже тепер під загрозою вся його райдужна кар'єра. Єдиною радістю є відсутність очевидців жахливої ​​трагедії. Він дзвонить Любі, і та мчить на місце ДТП, щоб виручити ненаглядного. До приїзду поліції майбутні молодята придумують неймовірний план. Дівчина каже прибулим правоохоронцям, що вина повністю на ній, тим самим, рятуючи коханого і його жадане просування. Панянку відправляють до в'язниці. Але вирок - тільки початок; попереду її чекає безліч страшних випробувань.

Серіал Таємне кохання 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Таємне кохання » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Таємне кохання 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Таємне кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємне кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Таємне кохання (2019)