Спокуса 2 (2017) всі серії

Серіал мелодрама «Спокуса 2 (2017)»:

У центрі уваги "Спокуси" Євген Ханжонков яскравий представник успішного молодого покоління, що ставив перед собою конкретно певну мету і йде до неї, незважаючи на всілякі труднощі і перешкоди. Він працює помічником у досить відомого і впливового бізнесмена. Женя старанний, виконавчий помічник і Олексій Кумачёв був дуже радий тому, що у нього працює така людина. Однак, ніхто з навколишній не знає справжньої мети Жені і з якої причини він став працювати у Кумачёва. А мета у Євгена одна - це помста за померлого колись батька.

Але планам Євгена завадила знову спалахнула любов до зустрінута випадково колишньої любові в особі Інни. Він побачив її одного разу в будинку у свого начальника. Любов спалахнула з новою силою, але Інні зовсім ніколи займатися подібними дурницями. У неї на руках маленька дитина і немає чоловіка на якого можна було б покласти матеріальні обов'язки. Тому молодій жінці доводиться засукавши рукава багато працювати. У Інни, до того ж теж є свої рахунки до Олексія Кумачёву. Вона твердо впевнена в тому, що в смерті її чоловіка винен цей олігарх, до якого вона влаштувалася на роботу в якості покоївки.

Але в цей вінегрет почуттів втручається і дочка олігарха - Камілла. Вона вже давно відчуває ніжні почуття до Євгена і звичайно ж повз очі дівчини не пройшло непоміченим те, що відрада її душі запалився почуттями до якоїсь покоївки. Це наповнило Каміллу такий чорною заздрістю і ненавистю, що вона готова на будь-яку підлість, лише досадити щасливою (на її думку) суперниці. Цей складний трикутник заплутується ще більше, так як кожному з його учасників, є що приховувати від оточуючих. Навколо Олексія Кумачёва плетуться складні, багатоходові інтриги, про які він навіть не підозрює.

Ну а як будуть розвиватися події в другому сезоні, Ви зможете дізнатися якщо подивитеся онлайн серіал Ігоря Забара і Сергія Терещука - «Спокуса».

Серіал Спокуса 2 (2017) 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Спокуса 2 (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Спокуса 2 (2017) 24 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спокуса 2 (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спокуса 2 (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спокуса 2 (2017)