Спокуса (2017) всі серії

Мелодрама Спокуса (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
24 апреля 2017 6 августа 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Спокуса (2017)»:

Головний герой українського серіалу — молодий і красивий хлопець на ім'я Женя. Він займає високу посаду в компанії самого успішного і впливового бізнесмена. Завдяки своїй товариськості, комунікабельності і гострого розуму, Женя користується повагою свого боса. Але, не тільки шеф любить свого помічника, його розпещена дочка закохалася в розкішного чоловіка.

Все було просто чудово, поки Євгеній не зустрів свою колишню дівчину в будинку шефа. Виявляється він досі любить її, і хоче все виправити. Тільки Інні не до любовних пристрастей, адже у неї з'явився шанс влаштувати своє життя та забезпечити майбутнє своєї підростаючої доньці. Дочка господаря будинку дізнається про любовної історії, і починає підлу гру, заради свого коханого.

Серіал Спокуса (2017) 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Спокуса (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Спокуса (2017) 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спокуса (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спокуса (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Спокуса (2017)