Крик тиші (2019)

Фільм драма, история «Крик тиші (2019)»:

Події фільму розгортаються в блокадному Ленінграді у 1942 році. Молода жінка Ніна Воронова та її трирічний син Митя, ховаються від бомбардувань у напівзруйнованій холодній квартирі, де колись вирувало щасливе сімейне життя. Тепер, коли настали страшні часи, вона змушена рятувати свого синочка від фашистських снарядів і віддавати йому весь мізерний пайок — окраєць безцінного хліба.

Довгий час вона голодувала і терпіла муки, але одного разу, вона зламалася і скоїла жахливий вчинок. Щоб вибратися з оточеного міста, і врятувати своє життя, вона пожертвувала своїм сином. Воронова розповіла всім, що її хлопчик помер, а сама кинула його помирати в крижаній холоднечі. Коли хлопчик перебував на волоску від смерті, його випадково знайшла дівчинка-підліток Катя. На відміну від його рідної матері, героїчна дівчинка вирішила врятувати Дмитра будь-якою ціною. Вона видала його за свого молодшого брата, і без найменших сумнівів взяла відповідальність за своє життя в свої руки...

Дивитися фільм «Крик тиші (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Крик тиші (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Крик тиші (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Крик тиші (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Крик тиші (2019)