Квіти дощу (2017) всі серії

Серіал мелодрама «Квіти дощу (2017)»:

Героїня фільму Квіти дощу — молода дівчина на ім'я Ніна, яка після смерті батька, багато років жила з мамою і тіткою Ірою. Нещодавно мати зустріла гідного чоловіка і вийшла за нього заміж. Новий чоловік і його син Андрій, переїжджають до них жити. Добра дівчина оточила турботою і теплом зведеного брата і допомогла освоїтися на новому місці. Незабаром молоді люди усвідомили, що закохані. Ніна побоюється такої любові між братом і сестрою, вона спеціально зустрічається з красиві і багатим хлопцем Платоном, якого ніколи не любила і навряд чи полюбить.

Тим часом, двоюрідна сестра героїні, хоче звабити Платона і вийти за нього заміж. Наколінні обстановку посилює старий знайомий тітки Іри — бандит якому вона має велику суму. Ця людина загрожує Ірині і вимагає повернути борг. Незабаром відбувається жахлива трагедія, яка забирає життя матері і вітчима...

Серіал Квіти дощу (2017) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Квіти дощу (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Квіти дощу (2017) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Квіти дощу (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Квіти дощу (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Квіти дощу (2017)