Протистояння всі серії

Мелодрама Протистояння  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 апреля 2017
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, мелодрама «Протистояння »:

Ідеальних сімей не буває, навіть у разі повного взаєморозуміння подружжя і рідних завжди є суперечок, проблем і якоїсь недомовленості. Було це все у відносинах Ірини Кольцової, хоча в цілому вона вважала себе цілком щасливою людиною. Нехай навіть зі свекрухою все натягнуто, та ніколи не була в захваті від вибору сина. Для Іри це не показник. Її Андрій обожнює дружину, одружився з нею, піклується, не п'є і не змінює. У пари народився диво хлопчисько, Мишко, якого всі люблять і балують. Може пройде деякий час і з вибагливої матюкати чоловіка вона знайде спільну мову. Але все виявилося не так, як мріялося.

Доля вносить свої неприємні корективи. Коханий трагічно гине в роковому ДТП. Соціальні служби позбавляють її єдиною радості, сина і звичайно в цьому посприяла шкідлива родичка. Кольцова залишається зовсім одна наодинці зі своїм горем і відчайдушним бажанням повернути свою дитину. Але свекруха ніяк не може вгамуватися, звинувачуючи її в смерті Андрія. Вона підставляє Ірину і тепер до всіх нещасть їй інкримінується причетність у вбивстві, якого вона не скоювала. Так остання виявляється в колонії суворого режиму, відповідаючи за чужі гріхи. Яких ще сюрпризів чекати?

Серіал Протистояння 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Протистояння » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Протистояння 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Протистояння всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Протистояння онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Протистояння (2017)