Як вивести коханку за 7 днів всі серії

Серіал мелодрама «Як вивести коханку за 7 днів »:

Головна героїня фільму – молода жінка Анна, багатодітна мати. Її близька подруга Яна є повною протилежністю Ані. У неї абсолютно діаметрально протилежні погляди на світогляд і пріоритети, але при цьому однакові поняття про дружбу. Дівчата разом, з дитячого садка, не уявляють свого існування одна без іншої і давно змирилися з тим, що не варто піднімати питання особистого щастя, так як знову почнуться нескінченні суперечки. Одного разу Аня дізнається, що у її коханого Славочки на боці з'явилася коханка. Але як же так? Перша реакція: образа, сльози в очах і думка про розлучення!

Але вже на ранок її думки кардинально змінюється. Чому вона повинна комусь віддавати коханого, того, з ким будувала життя практично двадцять років. Це стане недозволеною розкішшю. Коли чоловік під виглядом відрядження збирає відправитися поїхати з коханкою на лазурне морське узбережжя, пильна дружина їде слідом за ними. Доглянути за дітьми, на час її відсутності вона вмовляє Яніну. Остання в шоці від однієї думки, що вона буде робити з такою оравою кричущих і вічно потребують уваги малюків, але потім вирішує обернути ситуацію на свою користь.

Серіал Як вивести коханку за 7 днів 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Як вивести коханку за 7 днів » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Як вивести коханку за 7 днів 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Як вивести коханку за 7 днів всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Як вивести коханку за 7 днів онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Як вивести коханку за 7 днів (2017)