Приморське село Ча-ча-ча (2021) всі серії

Мелодрама Приморське село Ча-ча-ча (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
28 серпня 2021 28 серпня 2021
Країна:
Корея Південна
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

Серіал мелодрама, комедія «Приморське село Ча-ча-ча (2021)»:

Хон Ду Шик заробляє життя різного роду випадковими заробітками, все знає і вміє. Також він місцевий герой, який допомагає людям, коли з ними щось трапляється. Хон Ду Шик приймає тільки мінімальну оплату незалежно від завдання і неформально розмовляє з усіма, чи то дітьми, чи літніми людьми.

Про нього ходять різні чутки, зокрема про те, чому він зник на кілька років. Юн Хе Чжин – дантист, яка відкриває стоматологічну клініку в маленькому містечку. Вона красива та розумна жінка, до того ж впевнена у собі. Хе Чжин любить ходити по магазинах і може здаватися матеріалісткою, але в неї добре серце, і вона регулярно робить пожертвування, щоб підтримати тих, хто її потребує.

Серіал Приморське село Ча-ча-ча (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Приморське село Ча-ча-ча (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Приморське село Ча-ча-ча (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Приморське село Ча-ча-ча (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Приморське село Ча-ча-ча (2021)