Химера (2021) всі серії

Мелодрама Химера (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
Країна:
Корея Південна
Жанр:
детектив, кримінал, трилер
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

Серіал детектив, кримінал, трилер «Химера (2021)»:

Справа про серійний підпал «Хімера», що стався 1984 року, так і залишилася нерозкритою. Свою назву вона отримала через знайдені на місцях злочини запальнички із зображенням цієї міфічної тварини. Внаслідок вибухів, причину яких так і не встановили, було вбито трьох людей. Через тридцять п'ять років трапляється схожий випадок.

За розслідування береться детектив відділу насильницьких злочинів поліції Чха Чже Хван, який вдається до допомоги профайлера з ФБР Ю Чжин та доктора Лі Чжун Йоба.

Серіал Химера (2021) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Химера (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Химера (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Химера (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Химера (2021)