Коло Омани (2023)

Мелодрама Коло Омани (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
20 жовтня 2023
Країна:
Україна
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
48 хв.

«Коло Омани (2023)»:

Серіал "Коло обману" - це захоплива історія, яка переплітає драму, детектив і психологічний трилер у єдине полотно. Головна героїня, Ліна, опиняється в тенетах брехні, зради та інтриги, і їй доводиться розгадувати безліч загадок, щоб повернути свою доньку і знайти істину про своє минуле.

Історія починається з того моменту, коли Ліна опиняється у в'язниці, звинуваченою у вбивстві свого чоловіка. Її життя здається повністю зруйнованим, і їй доводиться боротися не тільки за свою свободу, а й за право побачити свою дочку, яку свекруха забирає, прагнучи помститися Ліні.

Серіал перемикається на події, що відбуваються через десять років після арешту Ліни. Вона виходить із в'язниці, щоб почати свій пошуковий шлях. Але на шляху їй трапляються секрети, таємниці і небезпеки, які ховаються всередині сім'ї її чоловіка і стосуються її власного минулого. Ліні доводиться зіткнутися з безліччю моральних дилем і труднощів, досліджуючи свою історію, щоб знайти доньку і повернути їй довгоочікуване щастя.

"Коло обману" - це похмурий і загадковий трилер, який розкриває перед глядачами істини, що лякають, і складні моральні аспекти. Героїня готова на все, щоб повернути свою дитину і розкришити стіни таємниць, за якими ховаються страшні секрети. Цей серіал затягуватиме глядача в безодні інтриги і змусить замислитися про те, наскільки далеко ми готові зайти заради власної справедливості.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Таня
    Фільм супер але подивитися можна них візде
MDRAMY.com » Українські серіали » Коло Омани (2023)