Замкнуте коло всі серії

Серіал мелодрама «Замкнуте коло »:

Здавалося, що може бути спокійнішим і миролюбніші ніж робота в музичній школі. Адже недарма кажуть, що без музики життя було б помилкою. Але не однозначною історії директора міського навчального закладу Олени, якій розповість про сюжет цього фільму. Мати-одиначка ще не оговтавшись від зради чоловіка, дізнається про несправедливе рішення Мерії про закриття їх спец-школи. Розгорнула на сусідній ділянці будівництво парковки загрожує повного знищення будівлі. Неодноразові звернення до мера, колишнього подружжя героїні, не дали ніяких результатів. І не дивно, тому що забудовником даного підприємства є його коханка Тамара.

Незважаючи на те, що правда на боці педагога, її ніхто не чує. Містечко потопає в корупції, тим більше що в майбутніх виборах чиновник дуже сподівається на підтримку впливових друзів своєї пасії. А самовпевнена і хитра Тому всіляко переконує його в нещирості Лени, вселяючи йому, що це всього лише помста ображеної жінки. Коли на кону стоять великі гроші і влада, в більшості випадків люди забувають про честь і совісті. Справжня війна, нерівність в силах, усвідомлення того, що самі близькі та рідні зрадили-ніщо не зломило нещасну. Вона вирішила йти до кінця заради любові до дітей і до своєї професії. І хто знає, а може саме її цілеспрямованість дасть їй другий шанс стати щасливою і коханою.

Серіал Замкнуте коло 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Замкнуте коло » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Замкнуте коло 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Замкнуте коло всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Замкнуте коло онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Замкнуте коло (2018)