Добровольці (2020) всі серії

Мелодрама Добровольці (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
42 мин.

Серіал драма, мелодрама «Добровольці (2020)»:

Після зміни влади життя в державі не змінюється. Люди страждають від нестачі грошей і не знають, чим годувати свої сім'ї. Починається голод. Розуміючи, що ситуація може вийти з-під контролю і почнеться народне повстання, влади приймають рішення почати будівництво заводів. Завдяки цьому у народу з'являться робочі місця, і життя налагоджується. За рішенням уряду в провінційних містах починаються будівництва. З усіх куточків країни починають з'їжджатися кваліфіковані фахівці і просто люди, охочі трохи підзаробити. Кожен розраховує підзаробити грошей, знайти житло і в подальшому перевести сім'ю.

Багато людей вирішувалися залишити все майно і зробити крок у невідомість для досягнення бажаного результату. Кожен прекрасно оцінює ситуацію і намагається діяти згідно з встановленими маршрутами. Якщо зараз нічого не спробувати змінити, то результат може бути плачевним. Один із таких заводів починає будуватися в Нижньому Тагілі. З невеликого населеного пункту дана територія стає величезною. Сюди поспішають приїхати зі всіх куточків країни, але чи є у них шанс влаштуватися і заробити потрібні суми для життя?

Серіал Добровольці (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Добровольці (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Добровольці (2020) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Добровольці (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Добровольці (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Добровольці (2020)