Чаклунське озеро (2018) всі серії

Мелодрама Чаклунське озеро (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
30 ноября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, детектив
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама, детектив «Чаклунське озеро (2018)»:

Вікторія живе в глухій провінції, яка розкинулася на узбережжі таємничого озера. Одного разу, коли їй було 17 років дівчина впала в зачароване водоймище, а це за місцевим повір'ям тягне за собою сумні наслідки для юної героїні. Бути їй тепер нещасливого в любові. Хоча вона і мріяла про прекрасну і харизматичну принца, але вирішивши для себе, що все одно на ній тепер незмивна мітка невезіння, так варто присвятити себе кар'єрі і громадської діяльності.

Цілеспрямована і пробивна особа влаштовується на роботу в мерію, тим більше, що проблем з рідного містечка і так вистачає. Їй хочеться якось покращити життя городянам, що звичайно не усіма вітається. Тим часом до влади прагне жадібний і безпринципний бізнесмен Крилов. На тлі всіх відбуваються пристрастей у місті з'являється якийсь загадковий француз Беранже, а тут ще це шокуюче вбивство Викиного шефа у нього на очах. Розслідування доручається столичному слідчому Сергію Леонтьєву, який і сам з цих країв. Він колишній однокласник героїні і її перша любов. Молодій жінці доведеться стати важливим свідком у трагедії і в історії, де змішалися політика, гроші і пристрасні почуття.

Серіал Чаклунське озеро (2018) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Чаклунське озеро (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Чаклунське озеро (2018) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Чаклунське озеро (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чаклунське озеро (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чаклунське озеро (2018)