Зозуля всі серії

Мелодрама Зозуля  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 октября 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Зозуля »:

Зозулями прийнято називати тих жінок, які з тієї чи іншої причини кинули своїх дітей. Героїню драматичного фільму саме так характеризують. Всі навколишні засуджують її і вважають, що вона залишила своїх маленьких дітлахів і відправилась на пошуки кращого життя. Все саме так і виглядає з боку. Але ніхто навіть не здогадується, в чому дійсно причина такого невиправданого вчинку. А насправді?

Історія молодої особи, у якої відразу валиться вся розмірене життя: пропадає при дивних обставинах чоловік, на роботі виникає ряд серйозних проблем, потім звільнення і безвихідна життя без засобів до існування. Що можна придумати в такій ситуації, коли розумієш, що улюблений підло зрадив, тобі загрожує тюремний термін за фінансову авантюру, до якої не маєш причетності, а ще ця жахлива розлука з нащадками. Потрібно постаратися відсидітися, спокійно подумати, що робити далі і знайти докази своєї невинності. Марині аж ніяк не можна розслаблятися. Їй потрібно бути сильною і наполегливо йти до поставленої мети, тільки в цьому випадку, оптимістичного настрою і віри в себе, вона зможе подолати всі труднощі і нарешті обійняти своїх крихт.

Серіал Зозуля 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Зозуля » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зозуля 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зозуля всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зозуля онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зозуля (2010)