Пане, розірвіть контракт (2021) всі серії

Мелодрама Пане, розірвіть контракт (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серий
Премєра:
2021
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
10 мин.

Серіал мелодрама «Пане, розірвіть контракт (2021)»:

Батько головної героїні Хуан Цзи Сюань нагромадив багато боргів. Щоб відновити сімейні справи та розплатитися за рахунками, дівчина погоджується на пропозицію крамаря Лен Яу Цзу. Їй доведеться прикинутися багатою панночкою, сестрою Лена, яка зникла десять років тому.

Чи вдасться безжурною дівчині обдурити знатного пана, батька Лена Яу Цзу, який відчайдушно сумує за рідною дочкою? Чи молодий крамар сам буде не радий, що найняв таку актрису? На всі запитання відповімо після перегляду захоплюючої дарами.

Серіал Пане, розірвіть контракт (2021) 1-15, 16, 17, 18 серія дивитися онлайн всі серії підрят 18 серий

Дивитися серіал «Пане, розірвіть контракт (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Пане, розірвіть контракт (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пане, розірвіть контракт (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Пане, розірвіть контракт (2021)