Пастка Вімали (2022) всі серії

Мелодрама Пастка Вімали (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
17 серий
Премєра:
2022
Країна:
Таиланд
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
82 мин.

Серіал мелодрама «Пастка Вімали (2022)»:

Молода і цілеспрямована Вімала виявляється втягнутою у сімейні розбірки між Ганом та його колишньою дружиною Орнпрією. Дівчині дуже потрібні гроші для погашення боргів матері і тільки тому вона погоджується працювати на Орнпрію і вступає як секретар на роботу до Гану. Героїня має шпигувати за ним і найголовніше викрасти документи.

Але доля вносить свої корективи до плану дівчини. Вімала та Ган закохуються. Що зробить Ган, коли дізнається, що кохана зрадила його, і чи зможе Вімала виконати свій контракт ми дізнаємося, подивившись дораму.

Серіал Пастка Вімали (2022) 1-14, 15, 16, 17 серія дивитися онлайн всі серії підрят 17 серий

Дивитися серіал «Пастка Вімали (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Пастка Вімали (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пастка Вімали (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Пастка Вімали (2022)