Райдуга життя всі серії

Мелодрама Райдуга життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 января 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Райдуга життя »:

Інтелігентна молода вчителька Наталія ніяк не могла влаштувати особисте життя, хоча була симпатичною і приємною в спілкуванні. Вона надмірно идеализировала майбутнього обранця, була дуже романтичною і довірливою особливою. Ті казки зі щасливим фіналом, які Наташа читала в дитинстві, вона приміряла на своє життя. В таємниці вона чекала цього шляхетного лицаря. І ось випадкове знайомство на вулиці подарувало надію на те, що мрія почала збуватися. Андрій – молодий бізнесмен був гарний собою настільки, що Наталі здалося, що перед нею зійшов зі сторінок книги принц.

Подумки молода жінка вже придумувала щасливий фінал цієї історії. Вона хотіла знайти сім'ю, народити дітей, реалізувати себе в якості вірної дружини і турботливої матері. Зміни дійсно не змусили себе довго чекати. Але вони були зі знаком «мінус». Наталія втратила все те небагато що, що у неї було. Навіть роботи і даху над головою бідна вчителька втратила, коли як у вир поринула в цю любов. Тепер треба все починати з нуля. Чи можна після такого сильного і несправедливого удару долі знову відкрити серце для любові? Героїню чекає ще одна важлива зустріч. Але поки їй потрібно встати на ноги, оговтатися від шоку.

Серіал Райдуга життя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Райдуга життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Райдуга життя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Райдуга життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Райдуга життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Райдуга життя (2018)