Однією лівою

Фільм комедия, мелодрама, фэнтези «Однією лівою »:

Максиму дуже пощастило – природа подарувала хлопцеві талант скульптора. Кожне його твір тут же стає справжнім шедевром і миттєво визнається численними шанувальниками. Чарівний і знаменитий, вміючи користуватися своїми успіхами, чоловік не йде на самоті ні з однієї престижної тусовки. Але ось чи потрібні йому одноразові стосунки? Без сумніву – Макс переконаний холостяк. Він не вітає серйозність і віддає перевагу свободу і «секс по дружбі». Так би й жив спокійно герой, зводячи з розуму дівчат і заробляючи гроші на замовлення, але тут втрутилася вона, Доля.

Раптово права рука скульптора вирішила почати жити своїм життям, виставляючи хлопця невдахою і об'єктом дотепів з боку оточуючих. Невже Максим і справді збожеволів? Ловелас починає серйозно замислюватися про своє минуле і життєвих цінностях і раптом згадує прекрасну дівчину, з якою нещодавно спілкувався. На жаль, її збила машина, а хлопець не зміг їй нічим допомогти. Швидше за все, саме її голос і чує ловелас! Тепер перед Максом стоїть серйозне завдання – змінити свій спосіб життя в кращу сторону. Але чи так це легко?

Дивитися фільм «Однією лівою » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Однією лівою онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Однією лівою дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Однією лівою онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Однією лівою (2015)