Міські пиятики (2021) всі серії

Мелодрама Міські пиятики (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 октября 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
комедію
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

Серіал комедію «Міські пиятики (2021)»:

У цій драмі розповідається забавна історія трьох одиноких дівчат – Ан Со Хі (Лі Сон Бін), Хан Джі Ен (Хан Сон Хва) та Кан Джі Гу (Чон Ин Джі), а також одного молодого чоловіка Кан Бук-Гу (Чхве Сі Вон) ), які дружать багато років і завели захоплюючу традицію збиратися разом після довгого робочого дня та проводити час за випивкою.

Їм усім уже за 30, але, схоже, питання створення сім'ї та дітей їх зовсім не хвилюють, вони знаходять втіху в алкоголі та зробили його майже своєю релігією. Драма починається з того, що кожна з головних героїнь приходить на побачення наосліп з тим самим чоловіком, але всі три закінчуються невдачею.

Серіал Міські пиятики (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Міські пиятики (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Міські пиятики (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міські пиятики (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Міські пиятики (2021)