Кохання з першого погляду (2021) всі серії

Мелодрама Кохання з першого погляду (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
4 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
10 мин

Серіал мелодрама «Кохання з першого погляду (2021)»:

Кожна серія цього проекту - окрема історія побачення чоловіки и жінки, Які познайоміліся через Спеціальне мобільний додаток. Одні герої самотні и хотят найти споріднену душу або просто партнера по сексу. Інші персонажі Вже перебувають у відносінах, но одного половинка з тих чи других причини не влаштовує, и хочеться Изменить з кімось більш цікавім. У пошуках Класна Нових СТОСУНКІВ Чоловіка и жінки Годін Готові сідіті в мобільному додатка з багатомільйонною аудіторією. І свайпать вліво анкети тих кандидатів, Які НЕ сподобалися. І, відповідно, вправо тих, Чиї профілі зацікавілі.

Если у двох Користувачів вінікає взаємна сімпатія, то смороду могут Листувата. Проблема в тому, что Важко Скласти уявлення про людину по фотографіях в профілі и по кількох рядках тексту в анкеті. Та й в лістуванні Важко дізнатіся співрозмовніка як особистість. До того ж, много перебільшують в Додатках свои достоїнства. У рідкісніх випадки, відсіявші всех неадекватних або просто зацікавілі Користувачів, чоловік и женщина знаходять один одного и домовляються про побачення. Там відбувається безліч Кумедна и трагічніх історій. Чи можливо найти щіру любов в інтернеті?

Серіал Кохання з першого погляду (2021) 1 -7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Кохання з першого погляду (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Кохання з першого погляду (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання з першого погляду (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання з першого погляду (2021)