Маршрути долі всі серії

Мелодрама Маршрути долі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
23 січня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

Серіал драма «Маршрути долі »:

Новий український драматичний серіал підніме дуже важливий животрепетне питання. Після відомих подій суспільство розділилося на два ворогуючих табори. У центрі сюжету – простий роботяга, водій автобуса Сергій. Нещодавно він пережив страшне горе – після вибуху бомби в автомобілі загинула вся родина чоловіка, а він був контужений, втратив пам'ять. Зараз чоловік займається перевезенням людей в небезпечній зоні, розташованій між окупованими районами і підконтрольною місцевістю. Подумки він постійно повертається у той фатальний день, коли сталася трагедія.

Він не може пробачити собі той факт, що не зберіг своїх близьких людей. Сергій хоче провести власне розслідування, щоб з'ясувати, хто винен у трагедії. А прості люди вважають водія справжнім героєм. Для них він єдина можливість зв'язку з тими, хто залишився по іншу сторону барикад. Щодня, ризикуючи власним життям, Сергій перевозить людей в безпечне місце. Він розуміє, що в будь-який момент може загинути сам, але робить все можливе, щоб не постраждали пасажири. Чоловік знайомиться з різними людьми, слухає їхні сумні життєві історії, підтримує словом і допомагає справою.

Серіал Маршрути долі 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Маршрути долі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Маршрути долі 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Маршрути долі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Маршрути долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Маршрути долі (2019)