Програне місце (2018)

Фільм ужасы, триллер, детектив «Програне місце (2018)»:

Кілька старшокласників розважаються тим, що розповідають один одному різні страшні історії, здаються звичайною вигадкою. Розповідь про те, що в місцевому кінотеатрі існує «прокляте» місце, буквально вбиває людей, викликає загальний сміх. Але як може вплинути на долю квиток, куплений на це глядацьке місце в залі? Однак після останніх подій стає зрозуміло, що все сказане – правда. Втікши з уроку, підлітки вирушили на денній кіносеанс. Через деякий час у страшній аварії гине один з учнів. Коли історія повторюється з іншим людиною, що побувала в кінотеатрі, молоді люди серйозно замислюються.

Дорослі не вірять в прокляття, вони вважають, що в трагедії немає ніякої містики. Але друзі загиблих розуміють, що кожен з них може стати наступною жертвою. Крім того, будь-яка людина, що проживає в місті, тепер знаходиться в зоні ризику. Якщо існує прокляття, значить, є і спосіб його зняти. Підлітки починають власне розслідування, яке може закінчитися плачевно. Складно не піддаватися паніці, коли подих смерті відчувається так близько. Дівчина Катя, ризикуючи життям, купує квиток на це «програне» місце.

Дивитися фільм «Програне місце (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Програне місце (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Програне місце (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Програне місце (2018)