Дівчата бувають різні

Мелодрама Дівчата бувають різні  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 октября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
90 мин.

Фільм комедия «Дівчата бувають різні »:

Дія комедійного фільму «Дівчата бувають різні» починає свій розвиток в той момент, коли троє давніх друзів вирішують відправитися в Мексику, щоб насолодитися мальовничими пляжами і безтурботним відпочинком. Все як годиться хорошим розваг: красиві дівчата, кристально чистий океан і золотий пісок. Все йде добре.

Бажаючи відзначити свій приїзд, друзі здорово надираються. Прокинувшись вранці, вони виявляють себе прямо посеред пляжу. Це приводить їх в замішання. Ніхто з них не може пригадати, що ж насправді сталося вчора ввечері.

Через деякий час до головних героїв приходять люди, які хочуть освіжити їм пам'ять. З'ясовується, що минулої ночі приятелі нашкодили великому кримінальному авторитету. І тепер злочинець оголосив нагороду за їхні голови. Друзі розуміють, що їм потрібно терміново бігти, інакше незабаром з ними розправляться. Ховаючись від переслідування, вони виявляють своє спасіння в дуже незвичному образі - переодягнувшись в жінок. Здається, що тепер їх точно не виявлять.

Фільм «Дівчата бувають різні» рекомендуємо до онлайн перегляду на нашому сайті всім глядачам, які люблять легкі комедійні історії про невдачливих людей.

Дивитися фільм «Дівчата бувають різні » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дівчата бувають різні онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дівчата бувають різні дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дівчата бувають різні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дівчата бувають різні (2019)