Пікова дама: Задзеркаллі (2019)

Фільм жахи «Пікова дама: Задзеркаллі (2019)»:

Вихованці інтернату розташованого в старовинному особняку, вирішують досліджувати найвіддаленіші закутки похмурого будинку. Друзів не лякають страшні легенди про злісних привидів, що живуть в стінах нескінченних лабіринтів. Герої фільму «Пікова дама: Задзеркаллі» забираються в занедбане приміщення, де виявляють старовинне дзеркало.

Заради забави, герої вимовляють в слуг магічне заклинання поруч з дзеркалом і загадують свої бажання. Ніхто з підлітків навіть не припускав, що своїми діями вони пробудили злобного примари Пікової Дами. Тепер, зловісна сутність повинна виконати всі побажання хлопців, щоб роздобути щедру плату - їх невинні душі ...

Дивитися фільм «Пікова дама: Задзеркаллі (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Пікова дама: Задзеркаллі (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Пікова дама: Задзеркаллі (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пікова дама: Задзеркаллі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Пікова дама: Задзеркаллі (2019)