Водяна

Мелодрама Водяна  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
14 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
фэнтези
Тривалість:
85 мин.

Фільм фэнтези «Водяна »:

Заможна бізнес-леді на ім'я Алсу, дізнається про смерть свого батька і вирішує відвідати могилу батька, а заодно погостювати в батьківському будинку, де пройшло її дитинство. Разом з двома дітьми Русланом і Аліною, героїня фільму «Водяна» вирушає в далеку татарське село, розташовану поблизу мальовничого озера. Прибувши на місце, Алсу знайомить своїх дітей зі старшим братом, його новою дружиною і спартанськими умовами сільського життя.

Прогулюючись по берегу озера, діти дізнаються страшну історію про Водяну, що живе на дні глибокого водоймища. Звичайно дітки не повірили своєї тітки, і вже через кілька хвилин забули розказану страшилку. Одного разу вночі, діти стали свідками, як страшне чудовисько викрала їх маму. Вони розповідали дорослим про те, що сталося, але їм ніхто не вірив. Поліція розгорнула пошуки зниклої жінки, але знайти її так і не вдалося. Тоді, сміливі брат і сестра, вирішують самостійно шукати матінку. Вони заручаються підтримкою вірних друзів і забираються в лігво нечистої сили...

Дивитися фільм «Водяна » онлайн в HD якості

  • 90
Ви легально дивіться кіно Водяна онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Водяна дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Водяна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Водяна (2019)