Відступники (2023)

Мелодрама Відступники (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
20 березня 2023
Країна:
Україна
Жанр:
бойовик, детектив, кримінал
Тривалість:
45 хв.

«Відступники (2023)»:

У славній і багаторічній кар'єрі Єгора Горського та його команди добірних оперуповноважених настає новий важливий етап. Цих бравих співробітників правоохоронних органів начальство перевело в так званий Відділ особливих повноважень. Відданий справі боротьби з криміналом Горський і його "орли" фактично отримали карт-бланш. Працівники експериментального відділу тепер наділені правом протидіяти організованим злочинним угрупованням тими методами, які вважатимуть потрібними.

І, що найголовніше, оперативники позбавлені обов'язку узгоджувати свої плани з вищим командуванням, бюрократичної тяганини, яка виснажує і забирає купу часу. Розслідувати справи Єгор і його підлеглі будуть, керуючись виключно власними правилами. Також героям дозволяється, якщо вони вважатимуть за необхідне, застосовувати жорстокі та навіть незаконні методи в протистоянні найвпливовішим і найвідмороженішим бригадам. На перше місце у Відділі особливих повноважень ставиться ефективність. Що ж, саме такої свободи завжди не вистачало головному герою і його вірним бойовим товаришам. Товариші по службі готові негайно розпочати війну проти ОЗУ. Які пригоди чекають на силовиків?

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Відступники (2023)