Ментівські війни. Харків (2018) всі серії

Мелодрама Ментівські війни. Харків (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
24 сентября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, драма, криминал
Тривалість:
47 мин.

Серіал детектив, драма, криминал «Ментівські війни. Харків (2018)»:

У кожному сучасному мегаполісі знайдеться чимало злочинців і бандитських угруповань, які не дають жити спокійно мирним жителям і не залишають без роботи представників правоохоронних органів. На цей раз тривожні і неспокійні події розгортаються в Харкові. У цьому затишному місті також існує свій кримінальний світ. Жорстокі розправи, загадкові і замовні вбивства, збройні напади до яких бувають причетні і оперативники силових структур - всі ці та багато інших головоломки доводиться розплутувати трьом близьким товаришам, за службовим обов'язком.

Вони співробітники Харківського ГУВС. Хлопці віддані своїй небезпечного і відповідальної справи і віддаються їй сповна. Професіонали, для яких не існує ребусів, що вони не змогли б розгадати. Послужний список успішної розкриття вражає. За довгі роки служби Андрій Гордієнко, Діма Воронов і Богдан Харченко навчилися діяти однією злагодженою командою. Вони завжди уважні і об'єктивні до кожної дрібниці і деталі. Ці відпрацьовані навички роками і безцінного отриманого досвіду не раз допомагали героям рятувати життя людей. Злочинець повинен відповісти за свої злодіяння і сісти у в'язницю по-іншому ніяк.

Серіал Ментівські війни. Харків (2018) 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Ментівські війни. Харків (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ментівські війни. Харків (2018) 40 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ментівські війни. Харків (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ментівські війни. Харків (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ментівські війни. Харків (2018)