Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019) всі серії

Мелодрама Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серии
Премєра:
21 августа 2019
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, кримінал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, кримінал «Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019)»:

Органи внутрішньої безпеки повинні забезпечувати громадян спокійній життєдіяльністю і стояти на сторожі законів Вітчизни. Нікому не дано право використовувати своє службове становище і йти на угоди з криміналом. Найстрашніше, коли саме офіцер зраджує свою честь і совість. Продовження культового серіалу повністю розкриває тему продажності і зради. У Харкові, де розгортаються події, спокій і добробут жителів міста порушено. У цьому прекрасному і милому містечку живуть розгул і беззаконня. Бандити відчувають себе як вдома, не бояться і навіть не приховують свій авторитет, а поліція загрузнула в хабарництві і практично не діє.

Збройні напади, свавілля, вбивства, які ніхто не поспішає розслідувати, це лише малий список того, що побачать герої на новому місці. Співробітникам карного розшуку доведеться зіткнутися з непростими завданнями. Але бувалих ментів нічого не злякає, за роки служби вони відточили свою майстерність, посилили хватку. Чи не йдуть на поводу емоцій, з холодним розрахунком і кмітливістю, вони вирахують "перевертнів у погонах". Чи не злякаються загроз підступних кримінальників, але боротьба буде жорсткою. І тільки їх згуртованість і дружба допоможуть їм в найскладніший момент, коли життя рідних їм людей загрожуватиме смертельна небезпека.

Серіал Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019) 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019) 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ментівські війни. Харків 2 сезон (2019)