Картонна пристань (2020)

Мелодрама Картонна пристань (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, криминал
Тривалість:
91 мин.

Фільм триллер, криминал «Картонна пристань (2020)»:

У центрі сюжету в даному фільмі виявляються талановиті журналісти з Москви, яким необхідно було в терміновому порядку зробити репортаж про російську глибинку. Головні герої навіть подумати не могли про те, з чим їм доведеться зіткнутися на новому місці. Кому-то вдасться назбирати за допомогою репортажу величезна кількість лайків на просторах світової павутини, хтось отримає схвалення начальства.

Але так вони думали лише до того моменту, поки вони не зіткнулися з жахливої ​​реальністю гоголівського типу. Москвичі виявилися неготовими до того, що приготувала для них доля. Вони до цього дня нічого важчого телефону або планшета не тримали в своїх руках, але тепер їм доведеться самостійно боротися за своє власне життя з місцевими жителями, які робили все можливе для того, щоб зберегти таємницю своєї села.

Дивитися фільм «Картонна пристань (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Картонна пристань (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Картонна пристань (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Картонна пристань (2020)