Номер один (2020)

Фільм комедия «Номер один (2020)»:

Напевно, авантюри – покликання невгамовного Артема, який і дня не може провести спокійно. На початку фільму хлопець знайомиться з Феліксом, відомим також під прізвиськом «Номер один». Цей чоловік став легендою кримінального світу, адже йому неодноразово вдавалося викрадати предмети мистецтва, причому навіть серйозно охороняються. І все складається таким чином, що навчений життєвим досвідом професіонал і його амбітний наслідувач виявляються втягнуті в загальну справу.

Тепер їм належить викрасти картину, яка вже була раніше продана за $80 000 000. І ситуація значно ускладнюється, коли Артем взаємно закохується у фатальну красуню Марину – слідчого, яка розслідувала справу проти Фелікса. Що переможе? Дружба чи кохання? Почуття обов'язку або особисте щастя?

Дивитися фільм «Номер один (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Номер один (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Номер один (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Номер один (2020)