Щастя – це...

Фільм семейный, мелодрама «Щастя – це... »:

Перед нами незвичайний вітчизняний проект, який об'єднує сім самостійних і непов'язаних між собою історій. «Щастя – це...» - історії про російський побут, які славляться своїм реалізмом. На самому початку ми познайомимося з потенційними коханими – дівчина дала йому свій номер телефону, він його втратив і тепер розшукує ту, без якої не може спокійно жити. Наступний розповідь називається «Щасливої дороги» і він знайомить глядача з двома сестрами, які настільки різні, що ледь терплять один одного.

Далі слід захоплююча кінокомедія «Пригоди починаються», в якій компанія кращих друзів збираються весело провести час у цікавій поїздці до зруйнованого замку. У четвертій новелі ми знайомимося з сім'єю циркових артистів, які вже багато років переїжджають з місця на місце. Їх переслідує низка невдач, але незабаром життя починається налагоджуватися – у пари нарешті народилася дівчинка, хоча до цього жінка народжувала тільки синів. Після цього в кадрі з'являються головні герої любовної казки – мотоцикліст та юна дівчинка-підліток. Передостання новела називається «Останній пункт» і вона показує, що життя змінюється в залежності від настрою людей – один і той же день може бути щасливим або навпаки, адже все залежить від того, наскільки позитивний конкретна людина. Завершує цикл безпосередній фаворит – кінофільм «Купідон першого розряду». Головна думка фільму полягає в тому, що щастя для кожного своє.

Дивитися фільм «Щастя – це... » онлайн в HD якості

  • 70
Ви легально дивіться кіно Щастя – це... онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Щастя – це... дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щастя – це... онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Щастя – це... (2015)