Сімейне щастя

Фільм мелодрама «Сімейне щастя »:

Варвара – вчителька літератури, поступається наполегливе прохання приятельки підмінити її на день у наметі з одягом. В одній з покупців героїня дізнаються свою кращу подругу Галю. Але схоже радість від несподіваної зустрічі відчуває лише вона. Колишня подружка з жалем і поблажливістю оглядає Варю, порівнюючи свій ретельно підібраний образ з простотою останньої. При прощанні думки про те, що записку з Вариным номером телефону вона обов'язково викине, але при однокласниці не зважилася цього зробити. У загальний їхній день народження Галина залишається зовсім одна, хоча планувала зовсім по-іншому провести його.

Вона володіє салоном краси і справи у неї йдуть зовсім непогано. І тепер, залишившись на самоті в своє свято, так як у одруженого коханого захворіла, а інших гостей вона і не збиралася запрошувати. Посумувавши вона згадує про запрошення Варвари і вирішує подзвонити тій, напросившись у гості. Вона навіть не очікувала, що потрапить в ідеальну обстановку любові і розуміння, будинок, де всім раді і завжди знайдеться місце. А ще чоловік господині писаний красень Єгор і ось вже на протязі місяця безуспішно шукає роботу. Галя пропонує йому стати її особистим шофером.

Дивитися фільм «Сімейне щастя » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Сімейне щастя онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Сімейне щастя дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сімейне щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сімейне щастя (2013)