Хочу заміж

Фільм комедия, мелодрама «Хочу заміж »:

Варвара скільки себе пам'ятає, мріяла про дбайливе принца і міцної сім'ї. Але доля досить довго відчуває її терпіння, а кохання так і немає. Зневірена героїня вже вирішує змиритися зі своєю самотністю, якщо б не підприємлива подружка Галина, яка радить їй відому ворожку. Подумавши про те, що вона нічого не втрачає, Варя відправляється до ведунье. Та, розкинувши карти попереджає дівчину про те, що її щастя недалеко від неї, але якщо вона не вийде заміж протягом трьох найближчий тижнів, то залишиться самотньою до кінця життя.

Це попередження так лякає і розбурхує уяву молодої особи, що вона готова хоч зараз на пошуки потенційного нареченого. Ворожка полегшує завдання зневіреної клієнтки. Вона так детально і з подробицями описує обранця, що знайти його не складе великої праці. Ось тільки Галя чомусь не дуже задоволена почутим описом. Цікаво, що насторожило подругу? Може вона вже знайшла підходящого нареченого для Варвари, але кандидат має зовсім протилежні зовнішні дані. А сама наречена, тепер не може більше думати не про що інше, як про те, що час нестримно витікає і потрібно діяти рішуче.

Дивитися фільм «Хочу заміж » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Хочу заміж онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Хочу заміж дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хочу заміж онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Хочу заміж (2013)