Очкарик

Мелодрама Очкарик  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 января 2012
Країна:
Россия
Жанр:
криминал
Режисер:
Тривалість:
89 мин.

Фільм криминал «Очкарик »:

Борис Ізотов – шкільний учитель літератури та російської мови, обожнює свою турботливу дружину і маленьку дочку. У їхній родині завжди панує любов і взаєморозуміння. Кожен рік вони шанують традицію і відзначають своє свято в затишному сімейному колі в одному з міських кафе. Але в останній раз, чоловік змушений був запізнитися, затримали справи на роботі. Той день він не забуде ніколи, адже за трагічних обставин, саме в тому закладі, де його чекали близькі розпочалася кримінальна розборка між бандитськими угрупуваннями і результаті потужного вибуху, Борис втрачає рідних. Пояснити душевний стан Ізотова неможливо простими словами.

Зневірений вдівець сподівається на правосуддя і покарання винних. Але справедливості він так і не дочекався. Вся вибудувана версія, підтримана явними доказами провини злочинців, розсипається, як картковий будинок під час слідства. А незабаром справа і зовсім вирішили зам'яти і закрити його. Хоча оперативник, якому було доручено розслідування, виявився чесною і принциповою людиною, але навіть він не зміг нічого змінити. Адже накази не обговорюються, а виконуються. Тоді тихий і скромний вчитель вирішує сам покарати виродків, отнявших у нього найдорожче. Негідники тим часом насолоджуються життям, відчуваючи свою безкарність, не підозрюючи про те, що є людина бажає їх знищити, адже йому більше нічого втрачати.

Дивитися фільм «Очкарик » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Очкарик онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Очкарик дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Очкарик онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Очкарик (2011)