Будівництво (2013) всі серії

Серіал комедия, приключения «Будівництво (2013)»:

Максим і Катя були щасливою сімейною парою, вони любили один одного, і чекали народження дитини. Вони мріяли створити власний, затишний будинок, в якому буде панувати любов і взаєморозуміння. Весь вільний час вони облагороджували своє житло, і намагалися вдосконалити.

Але, сучасний їхні стосунки ставали холодніше, і виникали розбіжності і сварки, без особливих на те причин. Незабаром, вони зрозуміли, що далі так жити неможливо і прийняли рішення розлучитися. Для судді, який займався їх розлученням, було дивно, що Катя і Максим, не боролися за будинок, навпаки, кожен їх них відмовлявся від своєї мрії на користь опонента. Невже вони так просто поставили і зруйнують всі свої мрії?

Серіал Будівництво (2013) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Будівництво (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Будівництво (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будівництво (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Будівництво (2013)