Виняток із правил

Фільм мелодрама «Виняток із правил »:

Марина працює вчителем літератури. Прийшовши на вечір зустрічі випускників, вона відчула себе невдахою. Вона вважає, що її однокласники добилися набагато більшого, ніж вона. Марина незаміжня, та й зарплата вчителя не велика. Після цього вечора дівчина вирішує кардинально змінити своє життя.

Першим, що вона вирішує зробити, це піти з роботи і переїхати в Москву. У столиці їй вдається знайти хорошу роботу, завдяки якій вона не тільки поправить своє матеріальне становище, а й, можливо, зустріне свою половинку.

Дивитися фільм «Виняток із правил » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Виняток із правил онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Виняток із правил дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Виняток із правил онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Виняток із правил (2012)