Ніч святого Валентина

Фільм комедия «Ніч святого Валентина »:

У Ніч святого Валентина всі закохані пари світу обдаровують один одного ніжними словами кохання. Ось і наші герої беруть сюрпризи долі. Популярна рок-зірка відчайдушно намагається дописати пісню для фільму Гая Річі і в творчих муках вперше за довгі роки зустрічає свою музу.

Тим часом сором'язливий гінеколог в перервах між оглядом пацієнток закохується у фатальну красуню. Закоханість ціною у власну безпеку.

Ближче до півночі місто не спить. Студенти першого курсу - тим більше! В цей день вони вперше влаштували масштабну вечірку, приурочену до дня закоханих. Їх ніч могла бути ідеальною, якщо б на одному танцполі не зустрілися ревнивий хлопець, заздрісна колишня і діджей, який прийняв удар нерозділеного кохання!...

Дивитися фільм «Ніч святого Валентина » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ніч святого Валентина онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ніч святого Валентина дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніч святого Валентина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ніч святого Валентина (2016)