Краса небесна (2021) всі серії

Мелодрама Краса небесна (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 апреля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Краса небесна (2021)»:

Для нареченого побачити наречену у весільній сукні до одруження - погана прикмета. Але Анна Привалова - не забобонна. Вона із задоволенням скидає другій половині Михайлу свої прекрасні фото з весільного салону. Погані прикмети здаються незначними, адже життя цієї пари нагадує казку. Півроку тому до дівчини, яка працює лікарем, прийшов на прийом пацієнт. Їм був пілот інтернаціональних авіаліній, чарівний і ставний чоловік на ім'я Міша, якого Анна вилікувала і врятувала від звільнення через моторошного пошкодження.

Ця екстремальна ситуація і подальше спілкування настільки зблизили коханих, що незабаром ті планували весілля, шукали профільне агентство, замовляли торт, думали про подарунки і мріяли, що проведуть решту життя разом. І повторять тим самим долю Аніних батьків, щасливого подружжя Людмили та Євгена, чий зразково показовий шлюб триває вже довгі роки. Навряд чи хтось міг уявити, наскільки круто зміняться їх життя до вінчання. З'ясується, що прикмети можуть працювати і сигналізувати про майбутні біди. Але ж коли Анна бачила свого нареченого в формі, він здавався втіленням надійності і людини, з яким може вийти ідеальний шлюб.

Серіал Краса небесна (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Краса небесна (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Краса небесна (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Краса небесна (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Краса небесна (2021)