Одна на двох всі серії

Мелодрама Одна на двох  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
30 сентября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Одна на двох »:

Сусіди по під'їзду Петя і Оля, в ранньому віці втратили своїх батьків і опинилися в одному дитбудинку. Вони завжди трималися разом, їх об'єднувало не тільки спільне горе, але міцна дитяча дружба. Йшов час, герої фільму «Одна на двох» досягли повноліття, і прийшов час почати доросле життя. Дбайливий і добрий хлопець, полюбив Ольгу і зважився зробити їй пропозицію. Дівчина із задоволенням дала згоду, адже за всі ці роки, він був для неї найближчою й рідною людиною. Закохані і щасливі випускники дитбудинку, з нетерпінням чекають урочиста подія, яка стане початком щасливого сімейного життя.

Тільки, з появою Іллі - сина впливового бізнесмена, всі плани нареченого і нареченої руйнуються в одну мить. Цей самовпевнений і нахабний тип, накинув оком на чужу наречену і вирішив її відбити. Коли розкішні подарунки і наполегливі вмовляння не допомогли завоювати її серце, мажор здійснює підлий вчинок: він відправляє Петю до в'язниці за сфабрикованим звинуваченням. Тепер, коли суперник за гратами, негідник змушує Олю стати його дружиною. Через багато років, доля знову зводить Ольгу, Петра і Іллю ...

Серіал Одна на двох 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Одна на двох » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одна на двох 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одна на двох всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одна на двох онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одна на двох (2018)