Хороший хлопець всі серії

Мелодрама Хороший хлопець  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
27 марта 2017
Країна:
Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Хороший хлопець »:

Олег - студент медичного університету, успішно навчається і в майбутньому стане лікарем - нейрохірургом. Олег дуже любить Настю. Настя - молода, красива журналістка, впевнена в собі і прагне розвиватися у своїй професії. Після закінчення мед.універсітета вони мріють одружитися. Але в один із днів, Настя випадково вбиває людину.

Олег не може вчинити інакше і бере всю провину на себе. "Відмотати" весь термін йому дають думки про те, що на волі його чекають сестра і кохана дівчина. Великим потрясінням для героя стає той факт, що Настя заміжня. Хороший хлопець намагається змиритися з цим і почати нове життя. Але зла доля знову і знову зводить закоханих до зустрічей ...

Серіал Хороший хлопець 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Хороший хлопець » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Хороший хлопець 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хороший хлопець всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хороший хлопець онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хороший хлопець (2017)