Крок до щастя всі серії

Мелодрама Крок до щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 февраля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Крок до щастя »:

Відома журналістка Настя Жукова недавно розійшлася зі своїм чоловіком Сергієм Остренко - власником великої компанії. Героїня фільму «Крок до щастя» забрала свою дочку Віку і втекла від жорстокого тирана. Вона не могла припустити, що була замужем всі ці роки не тільки за негідником і обманщиком, але і вбивцею. Настя дізналася, що її колишній чоловік займається фінансовими махінаціями і вирішила вивести його на чисту воду. Але, це далеко не всі його гріхи: недавно він збив на своєму автомобілі людини і кинув його помирати. Сергій швидко знайшов вихід з неприємної ситуації. Він наказав своєму водієві взяти на себе провину за дорожню пригоду.

Але, Анастасія хоче покарати істинного злочинця і повідомляє на публіці, що збере необхідні докази і надасть поліції. Після цієї заяви, у неї починаються великі неприємності. Раптово її заарештовують за сфабрикованою справою і виносять вирок - два роки в'язниці. Її адвокату вдалося домогтися відстрочки на місяць, щоб прилаштувати дочку, і оформити документи опіки. Нещасна жінка спрагла справедливості, виявляється в дуже сумної ситуації, адже рівно через 30 днів, вона позбудеться волі і найголовнішого в житті - своїй маленької доньки ...

Серіал Крок до щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Крок до щастя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Крок до щастя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Крок до щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Крок до щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Крок до щастя (2019)