Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022) всі серії

Серіал триллер, драма «Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022)»:

Аліна Новинська розібралася з Душителем – маніяком, який тероризував невелике місто Озерськ. Розкривши цю справу, героїня вирішила звільнитися зі Слідчого комітету. Вона стає дипломованим психологом і влаштовується у науково-дослідний інститут, у якому займається вивченням поведінки карних злочинців. Якось Аліна зіткнулася з убивцею-рецидивістом, дані на якого не виявилися в картотеці. Психопат намагається наслідувати маніякам, що прославилися в минулому, і втягує Новинську в жорстоку і заплутану гру.

В результаті виникає загроза для оточення героїні. У тому числі, у небезпеці тепер родичі жінки та її чоловік Марк. Так, шлюб із цією людиною був на межі зриву, адже чоловік виявився зрадником. Втім, дружина прощає велелюбного чоловіка і намагається налагодити стосунки. Аліна хоче убезпечити своїх близьких. Вона змушена повернутися до СК на посаду консультанта та допомагати підполковнику Тарасову. Але напарникам буде важко спрацюватись, враховуючи, наскільки різні у них характери та методи ведення розслідувань. Але героїня продовжує полювання на маніяка. Часу залишається мало, адже психопат може вбити когось будь-якої миті.

Серіал Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Холодні береги 2 сезон. Повернення (2022)