Коготь из Мавритании 2 (2016) всі серії

Мелодрама Коготь из Мавритании 2 (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 ноября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Коготь из Мавритании 2 (2016)»:

Майор Олександра Мур і її новий напарник Дмитро Рогов приступають до проведення розслідування серії ритуальних вбивств дівчат, з яких безжальний маніяк знімає посмертні маски. Спроби отримати докази і з'ясувати справжню особистість вбивці обертаються невдачею, змушуючи Мур і Рогова вдатися до дуже небезпечного методу затримання злочинця - ловлі на «живця».

В якості приманки для маніяка виступає студентка Лера, яка незабаром перестає виходити на зв'язок. І тепер, коли Лера виявляється в полоні у божевільного вбивці, Олександра і Дмитро повинні в найкоротші терміни розшукати психопата і врятувати невинну жертву ...

Серіал Коготь из Мавритании 2 (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Коготь из Мавритании 2 (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Коготь из Мавритании 2 (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коготь из Мавритании 2 (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коготь из Мавритании 2 (2016)