Консультант всі серії

Серіал детектив, драма «Консультант »:

Події фільму «Консультант» відбуваються на початку 90-х років в невеликому приморському містечку. Серія жорстоких вбивств скоєних божевільним маніяком, розбурхала все місцеве населення. Міліція збилася з ніг у пошуках вбивці. Після довгих пошуків правоохоронцям вдалося вийти на слід злочинця і посадити його під варту. Щоб допомогти міліції, з Москви присилають психолога В'ячеслава Широкова, який повинен консультувати місцевих служителів закону.

Широкин проводить власне розслідування і складає психологічний портрет маніяка, який ніяк не підходить до затриманому чоловікові. Консультант впевнено заявляє, що зловили невинну людину, а справжній вбивця на свободі. Така заява викликала негативну реакцію влади і жителів міста. Ніхто навіть слухати не хотів столичного консультанта, але незабаром відбувається новий злочин...

Серіал Консультант 1-8 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Консультант » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Консультант 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Консультант всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Консультант онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Консультант (2016)