Селфі з долею (2018) всі серії

Мелодрама Селфі з долею (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Селфі з долею (2018)»:

Ілля Сергійович Суботін — професор фізико-математичних наук, викладає в престижному університеті, захоплюється специфічним хобі — розслідуванням різних злочинів. Одного разу, його запрошують у віддалене село Сокольничье, для слідчого заходи по розкриттю вбивства заможної жінки. Герой фільму «Селфи з долею» прибуває на місце і дізнається, що винного вже зловили. Ним виявився місцевий випивака Нікітін, який не помне де був і що робив в той нещасливий день. Але, незважаючи на масу доказів проти нього, він стверджує, що нікого не вбивав.

Суботін починає опитування свідків і збирає буквально по крихтах важливу інформацію, на яку слідчі навіть не звернули увагу. На відміну від поліцейських, він проводить складні розрахунки засновані на фактах і науці, і поступово вибудовує реальну картину трагічних подій. Після декількох слідчих експериментів Ілля переконався, що в тюрму посадили невинну людину. Незабаром, закоренілий холостяк знайомиться з чарівною дівчиною, яка допомагає йому вийти на слід вбивці...

Серіал Селфі з долею (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Селфі з долею (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Селфі з долею (2018) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Селфі з долею (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Селфі з долею (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Селфі з долею (2018)