Чужа зграя (2020) всі серії

Мелодрама Чужа зграя (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
30 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
боевик
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик «Чужа зграя (2020)»:

Валерій Шатров досвідчений оперативник забійного відділу. Він зовсім недавно отримав розподіл на інше місце служби і з цієї причини змушений виїхати з Володимира. Обставини перекладу кроятся в нестерпному характері поліцейського, який вступив у протистояння з важливим чиновником з прокуратури. Керівництво вирішує відправити підлеглого і цінного кадра на час, поки все не заспокоїтися. Але схоже для Шатрова вже перший день в управлінні по боротьбі з бандитизмом починається з неприємного сюрпризу.

Він мимоволі втягнутий в історію з викраденням великої суми у дуже впливового пана, негласного господаря міста. Знайти, який вважає за краще словами - справа швидко розправляється з заплутаною головоломкою і особисто затримує авантюрного злодюжку, але пізніше відмовиться видавати його так званому місцевого авторитету, «сірому кардиналу» міста - Олегу Крутакову. В результаті всіх подій, що відбуваються, коли гроші пропали, очевидці мертві, а Валерій не просто відразу зіпсував відносини з Крутаковим, а й виявився потенційним підозрюваним. Вир інтриг, так хвацько закрутився, що і сам Шатров не знає, які кроки йому слід зробити в першу чергу, адже полювання на нього вже оголошена.

Серіал Чужа зграя (2020) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Чужа зграя (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Чужа зграя (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чужа зграя (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чужа зграя (2020)