Своя чужа всі серії

Мелодрама Своя чужа  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
27 июля 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, криминал «Своя чужа »:

Сенсаційне призначення нового керівника «забійного відділу» ГУВС північної столиці, змусило гудіти всю поліцейську громадськість міста. Ніхто з служителя закону не розумів, чому вибір припав на жителя Москви, невже в Пітері не знайшлося гідної кандидатури. Але накази не обговорюють, а особисте знайомство з новоспеченим начальством увергнув підлеглих у ще більший шок. Маринець виявилася молода і приваблива жінка. Правда дуже скоро колектив зрозумів, що бунтувати марно, адже вона не просто гарна людина, але ще особистість з великої літери.

Володарка залізного і твердого характеру, проникливим, аналітичним і зовсім не жіночим розумом і жорсткою хваткою. Вже в перший місяць її керівництва змушує задуматися багатьох з департаменту, які серйозно вважали, що вона тут тимчасова фігура. Але це було помилковим думкою. Олександра Анатоліївна фанатично віддана своїй роботі і йти нікуди не збирається. Мало того, вона доб'ється того, що її будуть не просто поважати, прислухатися і рахуватися з думкою, але й вишикуватися черга з бажаючих почути її слушну пораду. А це багато чого коштує. Їй ніколи розмовляти, поки вулицями розгулюють злочинці, які вважають, що їм все з рук зійде.

Серіал Своя чужа 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Своя чужа » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Своя чужа 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Своя чужа всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Своя чужа онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Своя чужа (2015)