Сага всі серії

Мелодрама Сага  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
5 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
драма, історія
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, історія «Сага »:

Події переносять в початок 40-х років, коли тільки починається війна і люди ретельного готуються до непростого періоду. Дівчина Богдана стикається з не зовсім розуміють близьких і страхом в очах друзів. На відміну від інших юна особа намагається допомагати вирішенню військового конфлікту і не відвертатися про тих, хто дійсно потребує допомоги. Їй хочеться відчути скоріше справжнє життя, а не витягувати з окопів поранених солдатів. Богдана завжди сподівалася вийти успішно заміж, але стати багатодітною мамою, але військові події і подальше життя в мирний час в корені міняють її плани.

З тендітної і наївною особи вона стає суворою. Тепер її не цікавить думка інших, адже вона неодноразово стикалася з лицем смерті і тільки дивом залишалася в живих. Попереду Богдану чекає важкий час, адже для здобуття справжнього щастя їй доведеться забути про непрості моменти і просто дозволити собі жити далі. Що ж ще за сюрпризи підготувала пані Доля для дівчини? Чи зуміє вона зустріти того, хто перевершить важкий період життя і навчить провінційну жительку знову просто спокійно посміхатися?

Серіал Сага 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Сага » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Сага 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сага всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сага онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сага (2020)