Подвійне відображення (2019) всі серії

Мелодрама Подвійне відображення (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
15 октября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Подвійне відображення (2019)»:

Жанна така щаслива зі своїм коханим, хоч той поки і не зробив дівчині пропозицію, якого вона так довго чекає. Її коханий Сергій щасливий робити і безпосередній начальник дівчата. Але одного разу райдужну гармонію і далекосяжні плани героїні будуть порушені якимось холоднокровний кілером. Незнайомець вбиває на очах приголомшеного коханої Сергія, після чого їй просто дивом вдається піти неушкодженою від злочинця. Але найжахливіше, що Жанна знає вбивцю.

Тепер їй точно доведеться потурбуватися про те, щоб надійніше сховатися. Бандит виявився правою рукою Жені Покровського, партнера її керівника. Цей жорстокий, неприємний і жадібний старий завжди так готував свої справи і на крові багатьох невинних жертв побудував свій бізнес. На тендітну мимовільну свідка оголошено справжнє полювання. Євген не може дозволити, що молода жінка заговорила. Він наймає найкращих мисливців, які вже йдуть по сліду заляканої до смерті Жанни. Що робити? Куди бігти? Вона в повній розгубленості. Адже ніхто їй не повірить без доказів в цю детективну історію. Та й хто захоче зв'язуватися з бандитами головорізами? Покладатися доводиться тільки на себе!

Серіал Подвійне відображення (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Подвійне відображення (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Подвійне відображення (2019) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подвійне відображення (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подвійне відображення (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Таня
    Який тут грає саундтрек?
MDRAMY.com » Серіали » Подвійне відображення (2019)